Afbeelding
Foto: Peter Stam
update

Auto in de sloot bij Zijdebrug bij Nieuw-Lekkerland

Algemeen 430 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Een vrouw is maandagochtend 19 november te water geraakt langs de Zijdeweg. Haar auto liep schade op, maar zelf bleef ze ongedeerd.

De vrouw reed vanaf Nieuw-Lekkerland richting Oud-Alblas. Ter hoogte van de Zijdebrug ging het mis. De bestuurster vertelde uit te wijken voor een tegemoetkomende vrachtwagen. Niet veel later raakte de auto de spiegel van een tegemoetkomende auto en direct na de brug schoot de vrouw de berm in en belandde uiteindelijk met haar wagen in de sloot.

Bij de meldkamer werd gedacht dat de auto langs de Middenpolderweg bij Streefkerk te water was geraakt. Daarom werd in plaats van Brandweer Nieuw-Lekkerland, brandweer Groot-Ammers opgeroepen. Op de Middenpolderweg bleek niets aan de hand te zijn. Snel daarna bleek dat het ongeval op de verderop gelegen Zijdeweg had plaatsgevonden.

De bestuurster werd in de brandweerwagen opgevangen en later overgedragen aan de politie. De vrouw bleek ongedeerd te zijn gebleven.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden