Afbeelding
Foto: Brandweer Schoonhoven

Auto te water langs Middenpolderweg in Streefkerk; bestuurder in kritieke toestand naar ziekenhuis

Algemeen 562 keer gelezen

STREEFKERK • Een 57-jarige man uit Groot-Ammers is in de nacht van woensdag op donderdag met zijn auto te water geraakt langs de Middenpolderweg tussen Nieuw-Lekkerland en Streefkerk.

De automobilist is door agenten uit de auto getrokken en op de kant gereanimeerd. Behalve de politie, kwamen ook de brandweer, ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer is al reanimerend per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde even na middernacht. Wat er precies mis is gegaan, wordt door de politie onderzocht. Aan de hand van de sporen lijkt het erop dat de auto richting Groot-Ammers reed, op de verkeerde weghelft is beland en via de berm in het water terecht is gekomen. Vooralsnog gaan de hulpdiensten uit van een eenzijdig ongeval. De bestuurder is mogelijk onwel geworden.

Duikers
Om uit te sluiten dat er nog meer slachtoffers in het water zouden liggen, hebben de duikers en de mensen van het oppervlaktereddingsteam van brandweer Nieuw-Lekkerland in de sloot en in en rondom de auto gezocht. Er werd niemand aangetroffen. Verkeersongevalsspecialisten gingen ter plaatse om het ongeval verder te onderzoeken.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden