Dubbele podiumplaats Tim Leeman bij Typhoonloop

Sport 300 keer gelezen

ALBLASSERDAM/GORINCHEM • Bij de jeugd is Tim Leeman van AAA uit Alblasserdam zaterdag bij de Typhoonloop in Gorinchem derde geworden in zijn categorie.

Het parcours van 1500 meter startte en finishte op de baan bij atletiekvereniging Typhoon te Gorinchem. Doordat het de laatste wedstrijd van het Toyota Grote Rivieren Loopcircuit was, werden ook de overall podiumplaatsen bepaald. Ook in dit overall klassement behaalde Tim een welverdiende derde plaats.

Tim zal zich nu kunnen gaan richten op het aankomende cross seizoen. Ook daar zal hij, evenals een groot aantal andere jeugdleden van AAA Alblasserdam, aan de start verschijnen. De Cross is Alblasserdam is open voor inschrijvingen en zal plaats vinden op 2 februari 2019. Voor meer info over de cross en (jeugd) trainingen: www.aaa-atletiek.nl.