Afbeelding

De Alblas viert jubileum met veel jubilarissen

Sport 415 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering van Vv De Alblas werd stil gestaan bij het feit dat de club 14 juli 65 jaar bestond.

Jan van Genderen, Henk Bouman, Arie Stierman, Rook Houweling en Dirk Brouwer zijn vanaf het eerste uur lid. De laatste drie waren aanwezig en werden door voorzitter Cees Kortleve in het zonnetje gezet en kregen een prachtig beeldje mee.

De jubilarissen zijn opgegroeid en vergroeid met de club uit Oud-Alblas. Johan van Drongelen werd gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Peter Vuurens, Peter van Middelkoop en Cees Kortleve voor hun 40-jarig lidmaatschap. Zes leden voor hun 25-jarig lidmaatschap, waaronder oud-voorzitter Henk Haverkamp en voetbalicoon Bram van der Velde.

Het bestuur ontvouwde een investeringsplan, met onder meer de wens tot het plaatsen van zonnepanelen. Secretaris Krop en Arja Zijderveld stopten als bestuurslid en Jimmy van der Vecht trad toe. Helaas blijven enkele plaatsen in het bestuur nog onvervuld. De voorzitter hoopt dat er toch leden gehoor zullen geven aan zijn oproep.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden