Logo hetkontakt.nl/klaroen

Kinderdag bij ToBe in de herfstvakantie

  •   30 keer gelezen

DORDRECHT • Op donderdag 25 oktober is er weer een leuke Kinderdag bij ToBe in het Energiehuis aan de Noordendijk 148 in Dordrecht.

Kinderen van zes tot twaalf jaar zijn dan van harte welkom voor leuke workshops Dans, Kunst & Design en Muziek en een film. Kaartjes kosten 10 euro per dag.

Alle kinderen volgen over de gehele dag drie workshops: Dans, Muziek en Kunst & Design, waarbij ze met een mooi kunstwerk naar buiten gaan. We starten om 09.00 uur met de film en sluiten rond 14.45 uur de dag af met een korte eindpresentatie aan elkaar en aan ouders/verzorgers en andere fans.

Workshops
Kunst & Design met Diana van Hal: Dierenportretten, maak jouw fantasiedier op een stok. De mooiste creaties ontstaan uit de vele kralen, touwen, glitters en kleuren waaruit je kunt kiezen.

Muziek met Jirre: Ukeleles, boomwhackers en klankstaven. Je gaat aan de slag met jouw muzikaal talent en maakt kennis met diverse muziek instrumenten.

Dans met Mitchell: Op de beats van het kinderboekenweeklied ga je swingend aan de slag.

Het wordt een dag vol plezier en met nieuwe ontdekkingen.

Kaartverkoop
Een kaartje voor de Kinderdag kost 10 euro,- per kind. De kaartjes zijn te koop via www.tobe.nl/agenda en aan de kassa van het Energiehuis.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK