Logo hetkontakt.nl/klaroen
Archieffoto: Bert Bons
Archieffoto: Bert Bons (Foto: Bert Bons)

Veel activiteiten bij De Stuif in Papendrecht

  •   136 keer gelezen

PAPENDRECHT • Sportcentrum Papendrecht, Wasko en Jeugd&Jongerenwerk Papendrecht organiseren in de herfstvakantie weer een Stuif voor alle kids van zes tot twaalf in Papendrecht.

Van 22 tot en met 25 oktober is het Sportcentrum weer the place to be met de Spring-in (lekker onbeperkt springen), Filmhuis (heel de dag op je zitzak relaxt films kijken), diverse Workshops (met dit jaar bijvoorbeeld de workshop 'interviewen op de radio' door RTV Papendrecht en een workshop zeemeermin in het zwembad), Wateractiviteiten (elke middag zwemmen en watergames), Crea-tent (elke ochtend leuke dingen maken) Wasko-Sport (met elke dag een andere leuke sportactiviteit). Kortom de Stuif is ook dit jaar weer vier dagen boordevol activiteiten voor kids.

De entree bedraagt 4 euro per dag per persoon of 12,50 euro voor een weekband. Deze weekband is alleen in de voorverkoop verkrijgbaar, die van 15 tot en met 18 oktober tussen 9.00 en 15.00 en 19.00 en 21.00 uur plaatsvindt en vrijdag 19 oktober tussen 9.00 en 15.00 uur aan de kassa van het Sportcentrum. Wethouder Pieter Paans van onder andere jeugdzaken zal op maandag 22 oktober om 10.0 uur de Stuif officieel openen.

Het complete programma staat op: www.sportpapendrecht.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK