Logo hetkontakt.nl/klaroen
• De officiële openingshandeling met het aansnijden van de taart.
• De officiële openingshandeling met het aansnijden van de taart. (Foto: Bert Bons)

Feestelijke heropening winkelcentrum Westpolder in Papendrecht

  •   218 keer gelezen

PAPENDRECHT • Met champagne, taart, confetti en enkele toespraken werd donderdagochtend winkelcentrum Westpolder in Papendrecht feestelijk heropend.

De openingshandeling werd verricht door wethouder Pieter Paans van de gemeente Papendrecht, die samen met voorzitter Edwin Kraaijeveld van winkeliersvereniging Westpolder de reusachtige taart aansneed. Dit deden zij in het bijzijn van afgevaardigden van Van der Vorm Vastgoed, de eigenaar van het winkelcentrum, en een van de directeuren van bouwbedrijf Van Wijnen, die de renovatie uitgevoerd heeft.


• Alle winkeliers samen op de foto tijdens de heropening.

Ook waren er veel bezoekers van het winkelcentrum, die even bleven staan voor de officiële openingshandeling, en genodigden aanwezig bij de feestelijke heropening. "Dit is nu het mooiste verscentrum van de Alblasserwaard", sprak Kraaijeveld trots tijdens de bijeenkomst op het centrale plein van het winkelcentrum.

Wethouder Paans sloot zich aan bij die woorden: "Een prachtige aanvulling voor de gemeenschap en in het bijzonder voor de Westpolder. Ik ben er trots op!"

Metamorfose
Van der Vorm Vastgoed heeft Westpolder een complete metamorfose gegeven. Het gehele winkelcentrum is voorzien van nieuwe dakkapellen, waardoor de lichtinval flink is verhoogd. Door de verplaatsing van de hoofdingang aan het grote parkeerplaats en het dichtmaken van een entreepartij is de looproute verbeterd. Veel ondernemers hebben het moment aangegrepen om het interieur van hun eigen winkel te vernieuwen.

De uitstraling van Westpolder aan de binnenzijde heeft een moderne upgrade gekregen door de nieuwe lichte tegels in de gehele passage en plaatsing van nieuwe winkelpuien voor alle winkels. Op het vernieuwde middenplein is een gezellig terras geplaatst, waar Bakker Vlot voor een kopje koffie en thee gaat zorgen en waar mensen kunnen nuttigen wat ze bij de verswinkels hebben gekocht. Hiermee is er een ontmoetingsplaats gemaakt.

Feestprogramma
De ondernemers van Westpolder hebben in samenwerking met Van der Vorm Vastgoed een compleet feestprogramma georganiseerd. Vrijdagmiddag 12 oktober is er van 14.00 tot 17.00 uur een borrel met gratis hapjes en drankjes van de eigen ondernemers. Op zaterdag is er voor de kinderen een meet & greet met de sterren van Paw Patrol. Er zijn sessies van een half uur om 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur.

Daarnaast kunnen klanten van donderdag 11 oktober tot zaterdag 24 november kassabonnen sparen en kans maken op een Fiat 500. Op 1 december is de bekendmaking van deze verloting.Het feestprogramma is te vinden op www.winkelcentrum-westpolder.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK