Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Popkoor Papendrecht.
• Popkoor Papendrecht.

Popkoren Sing and Swing Festival in Papendrecht

  •   123 keer gelezen

PAPENDRECHT • Popkoor Papendrecht organiseert op zondag 4 november haar tweede Popkoren Sing and Swing Festival Papendrecht.

In vergelijking met vorig jaar doen dit jaar ook het Popkoor Prestige Alblasserdam en Vocal Group Route Sixteen uit Dordrecht mee. Daarnaast treden Popkoor Schoonhoven en Popkoor Papendrecht op.

De middag begint om 14.30 uur in theater De Willem in Papendrecht en wordt geopend door wethouder mevrouw Corine Verver. Deze middag wordt gepresenteerd voor Robert Snel.

Popkoor Papendrecht staat bekend om de Engelse ballads en daarop geschreven regie voor de gehele formatie. Onder andere Africa van Toto, Just give me a reason van Pink en I am a Soul Man van de Blues Brothers zullen ten gehore worden gebracht. Tevens treedt de bekende Kaylee Hoekwater als soliste op.

De middag wordt om 17.00 uur afgesloten met het bekende nummer Ease On Down The Road.

De toegangskaarten á 10 euro kunnen worden verkregen bij de deelnemende koren en bij Electro World Van Eijl in het winkelcentrum Westpolder in Papendrecht. Ook zijn de kaarten op 4 november verkrijgbaar bij theater De Willem in Papendrecht.

Bij Popkoor Papendrecht is nog altijd ruimte voor meer zangers en zangeressen. In de maand november repeteert het koor op de woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur aan de Goudenregenstraat 15 te Papendrecht. Meer info bij Hans Ardon via pr.popkoorpapendrecht@gmail.com.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK