Afbeelding

Nieuwe directie voor Bayards in Nieuw-Lekkerland

Algemeen 666 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Bayards Aluminium Constructies BV aan de Veerweg 2 in Nieuw-Lekkerland, specialist in het ontwerpen, engineeren, construeren en installeren van complexe aluminium constructies, heeft sinds 1 september een nieuwe directie.

Dies Mackintosh stond 20 jaar aan het roer van het zelfstandig en wereldwijd opererende maakbedrijf en gaf onlangs het stokje door aan een vijfkoppig directieteam. Dit team, dat al jaren nauw betrokken is bij de groei en strategie van de organisatie, bestaat uit Technisch Directeur Albert Hogewoning (CEO), Operationeel Directeur Roland Vos (COO) en Commercieel Directeur Amanda Mackintosh (CCO). Deze uitvoerende directie wordt bijgestaan door de niet-uitvoerende directie Maarten Jongejan en Dies Mackintosh.

Dies Mackintosh: "Bayards heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt. In deze periode hebben we een breder managementteam kunnen neerzetten. Er liggen ontzettend veel kansen voor toepassingen in aluminium en de organisatie staat aan de vooravond van een nieuwe fase. Het is aan het nieuwe team om deze kansen te pakken en de plannen die er zijn, te realiseren. Met dit nieuwe directieteam benutten we de reeds binnen Bayards aanwezige kennis en ervaring ten volste. Ik ben ervan overtuigd dat het One Tier Board model het juiste model is voor onze organisatie en ik heb er alle vertrouwen in dat ons team perfect in staat is de organisatie succesvol de toekomst in te leiden."

Bayards telt ongeveer 250 medewerkers, heeft momenteel vier vestigingen in Nederland en is wereldwijd actief vanuit 14 locaties. Naast Bayards Aluminium Constructies behoren ook Bayards UP en Bayards Build tot het Bayards Team. De aluminium constructiespecialist levert innovatieve, duurzame oplossingen in diverse sectoren waaronder de luxejachtbouw, high-tech, (wind)energie, bouw en infra, healthcare en defensie.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden