• Vele knuffels, bloemen, kaarsen en tekeningen bij de tent in de Cremerstraat.
• Vele knuffels, bloemen, kaarsen en tekeningen bij de tent in de Cremerstraat. Foto: Bert Bons

Er komt een stille tocht voor slachtoffers familiedrama Papendrecht

Algemeen 1.161 keer gelezen

PAPENDRECHT • Enkele omwonenden van het familiedrama aan de Cremerstraat in Papendrecht hebben het initiatief genomen voor het houden van een stille tocht om de slachtoffers van het familiedrama in de Cremerstraat van afgelopen zaterdag te gedenken.

Er wordt hierover druk overleg gevoerd met de school waar de twee kinderen naartoe gingen, de politie en de gemeente Papendrecht. De route, datum en tijdstip en verdere bijzonderheden zijn nog niet bekend.

"We werken als gemeente mee aan een stille tocht, maar kunnen helaas nu nog niets zeggen over de verdere bijzonderheden", vertelt gemeentelijk woordvoerder Johan Luttik dinsdagmiddag. "We willen uiterst zorgvuldig te werken gaan en moeten heel veel zaken afstemmen met de omwonenden en de politie."

De moeder van de omgebrachte vrouw heeft toestemming gegeven voor het houden van een stille tocht. Het is niet duidelijk of zij hierbij zelf aanwezig zal zijn.

Zodra er meer bekend is over de stille tocht, wordt dit geplaatst op de website van de gemeente Papendrecht en www.klaroen.nl.

Knuffels en tekeningen
Tegenover het huis waar het drama plaatsvond, staat een tent waarin buurtbewoners, kinderen van de school en iedereen die meeleeft al vele knuffels, brieven, kaarsjes en bloemen neergelegd hebben. Mensen komen hier langs om het drama te herdenken.

Ook heeft de gemeente Papendrecht een condoleance register geopend in het gemeentehuis van Papendrecht en in Bij Bosshardt aan de Staringlaan. 

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden