Afbeelding

Streekkalender voor Open Doors

Algemeen 150 keer gelezen

REGIO • Door een aantal gemeenteleden van de Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg is een jaarkalender 2019 gemaakt. Van elke kalender gaat tweederde deel naar Open Doors.

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.

De fotografen zijn Peter Paul Klapwijk, vrijwillig molenaar en fotojournalist en Gerard Roest, vogelaar en natuurfotograaf. De vormgeving is verzorgd door Janine van de Breevaart. De schoonheid van de natuur en omgeving wordt op een prachtige manier in beeld gebracht. Kijk onder het kopje nieuws op de volgende site: http://www.hervormdegemeentekinderdijk-middelweg.nl/.

De kalender wordt verkocht in de boekwinkels De Parel te Nieuw-Lekkerland en De Bouwsteen te Bleskensgraaf. De kalender kost 12,50 euro (bij verzending per post 16,50 euro). Tot 15 oktober kan de kalender besteld worden bij Heleen Roest (0184-681725, mail: heleen.roest@hotmail.com).

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden