Afbeelding
Foto: ZHZ Actueel

Beatrixschool reageert geschrokken en geschokt op familiedrama

Algemeen 525 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Beatrixschool aan de Van der Palmstraat in Papendrecht heeft geschrokken en geschokt gereageerd op het familiedrama in de Cremerstraat, waarbij twee kinderen die naar deze school gingen, omgekomen zijn.

"Gisterenochtend heeft zich een verschrikkelijk drama voltrokken in de Cremerstraat. Hierbij zijn vier slachtoffers te betreuren, waaronder twee kinderen van ons IKC", schrijft IKC Beatrix op haar Facebookpagina.

"We zijn erg geschrokken en geschokt door deze dramatische gebeurtenis. Het heeft ons diep geraakt. Onze gedachten gaan uit naar familie en andere direct betrokkenen."

De school doet er alles aan om zowel de kinderen als de ouders zo goed mogelijk op te vangen. "Met ouders van de klassen waarin de kinderen zaten hebben we telefonisch contact gehad. Alle ouders hebben verder een brief ontvangen, waarin we hen geïnformeerd hebben over wat we als school en opvang voor hen kunnen betekenen."

De kinderen worden maandagochtend in de klas zoveel mogelijk opgevangen door de eigen leerkracht en pedagogisch medewerkers. Voor ouders is er maandag gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de school. Slachtofferhulp en andere deskundigen zijn daarbij aanwezig om mensen die daar behoefte aan hebben bij te staan.

Aan media wordt verzocht om alle betrokkenen bij de school en de opvang met rust te laten en hun privacy te respecteren.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden