• De barbecue van Asaf.
• De barbecue van Asaf.

Asaf uit Papendrecht start weer met repetities

Algemeen 192 keer gelezen

PAPENDRECHT • De leden van christelijk gemengd koor Asaf uit Papendrecht starten binnenkort weer met hun repetities.

Elke maandag repeteren zij in de bovenzaal van De Ark (Rubensstraat 35) van 20.00 tot 22.00 uur onder de enthousiaste leiding van dirigent Hans van Blijderveen. Nadat de koorleden het voorseizoen afsloten met een gezellige barbecue-avond staan er voor het komende seizoen weer diverse concerten in de planning, zoals een zangmiddag in de Oude Kerk in Delft en een mooi concert op 10 november in de Bethlehemkerk in Papendrecht. Het thema van dit concert is 'Vertrouwen', wat tot uitdrukking komt in het repertoire dat Asaf aan het instuderen is. Daarin zijn oude liederen opgenomen zoals 'Ik bouw op U', ook worden er klassieke nummers gezongen en nieuwe, Engelstalige koorstukken waaronder 'Jesus is the Living Stone' van Mary McDonald.

Verder zingt het koor dit jaar samen met het Christelijk Krimpens Mannenkoor op de Kerstzangavond in de Grote Kerk van Papendrecht op 17 december, een avond met veel samenzang, waarin traditionele en minder bekende Kerstliederen gezongen zullen worden.

Belangstellenden om mee te zingen zijn van harte welkom. De eerste repetitie van het nieuwe seizoen op maandag 3 september. Voor meer informatie: Ina 't Jong (078-6159475/asafpapendrecht@upcmail.nl) of Annette Oudenes (06-10649010).

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden