Afbeelding

Start tweede seizoen JeugdTheaterSchool in Papendrecht

Algemeen 128 keer gelezen

PAPENDRECHT • Theater De Willem en obs De Viermaster starten komend seizoen weer met de JeugdTheaterSchool. Auditie doen is niet nodig. Op het 'lesprogramma' staat toneelspelen, zingen en dansen.

'Theater leert kinderen op een andere manier kijken naar de wereld die ze al denken te kennen en het geeft ze een blik op andere werelden', stellen de organisatoren in een persbericht. 'Bij theaterspelen maken kinderen gebruik van hun fantasie, concentratie en diverse technieken om een verhaal te vertellen. Ze leren de basis van stembeheersing, zangtechniek en dans. Ook komen ze in aanraking met tekst, muziek en dans en krijgen ze een kijkje achter de schermen van één van de avontuurlijkste creatieve processen die er bestaan.' 

In september start het tweede seizoen van de JeugdTheaterSchool met lessen in zang, dans en toneelspelen op de dinsdagmiddag en –avond. Leerlingen en aspirantleerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 en de brugklas kunnen zich inschrijven. Proeflessen zijn er op 4 september in De Viermaster. Het inschrijfformulier en info over lesgeld, lestijden en de proefles: www.theaterdewillem.nl/jeugd-theaterschool.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden