Afbeelding

Eerste Veteranendag in Papendrecht; hulp bij organisatie nodig

Algemeen 164 keer gelezen

PAPENDRECHT • Dit jaar zal op zaterdag 10 november voor het eerst een Veteranendag in Papendrecht worden georganiseerd.

Om deze dag mogelijk te maken, is de organisatie nog op zoek naar enkele Papendrechtse veteranen die willen meewerken aan de organisatie.

Zaterdag 10 november kan alvast in de agenda worden gezet als de datum waarop de eerste Papendrechtse Veteranendag zal plaatsvinden. "Vorig jaar hebben we met succes de eerste Veteranendag gevierd met Papendrecht en Alblasserdam samen. Die dag heeft plaatsgevonden in Alblasserdam. Dit jaar is het de beurt aan Papendrecht", vertelt Kees-Jan Hooglander.

Er is nog geen volledig programma vastgesteld voor de dag. Omdat het de eerste keer in Papendrecht is, zal het beperkt blijven tot een gezellige bijeenkomst waarbij veteranen uit Papendrecht en Alblasserdam elkaar kunnen leren kennen, ervaringen kunnen delen en informatie kunnen krijgen.

Een succesvolle Veteranendag heeft voldoende ondersteuning nodig. Daarom zoekt de organisatie nog steeds naar veteranen die mee willen werken aan de organisatie. "Lange tijd is er niets georganiseerd voor of door de veteranen in Papendrecht. Hier moet verandering in komen", zegt de organisatie. De gemeente Papendrecht heeft al aangegeven heel welwillend tegenover het initiatief te staan.

Wie mee wil werken aan deze eerste Papendrechtse Veteranendag, kan contact opnemen met de organisatie door een berichtje sturen naar veteranenpapendrecht@outlook.com. Alle hulp is welkom. Ook als er geen mogelijkheid is om mee te helpen, hoort de organisatie graag of iemand wel interesse heeft in het bezoeken van de Veteranendag en wat men daar graag zou willen zien.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden