Afbeelding

Mooie tijden voor Jesper van Tilburg en Thijn Versloot van De Geul

Sport 338 keer gelezen

PAPENDRECHT • De jonge zwemmers van De Geul uit Papendrecht hebben in het afgelopen weekend tijdens de miorenfinales hun tijden goed weten te verbeteren.

Per leeftijdscategorie kwamen de snelste 24 zwemmers van de regio aan de start. Voor de Geul hadden Jesper van Tilburg en Thijn Versloot zich weten te plaatsen in de categorie jongens minioren 3 en 4, Jesper kwam vier keer aan de start en Thijn drie keer. Ook Dylan Groeneveld had zich geplaatst in de categorie jongens minioren 6 maar hij kon door ziekte helaas niet starten tijdens deze finales.

Jesper en Thijn slaagden erin om zich op elk nummer waarop ze aan de start kwamen flink te verbeteren dus dit betekende een mooi aantal PR's voor de mannen. Op de 100 vrij werd Jesper 6e en Thijn tikte als 13e aan. De 100 wissel leverde Jesper een 8e plaats op en Thijn eindigde als 25e. De 50 vlinder sloot Jesper af met een 8e plaats. Op de 100 rug tenslotte werd Jesper 6e en Thijn 16e.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden