Afbeelding
Foto: Richard van Hoek

Reünie bij 85-jarige De Zwerver uit Kinderdijk

Sport 274 keer gelezen

KINDERDIJK • Voetbalvereniging De Zwerver organiseert op zaterdag 23 juni een reünie naar aanleiding van het 85-jarig bestaan van de vereniging.

De reünie begint om drie uur en heeft als hoogtepunt de vertoning van de prachtige film V.V. De Zwerver 'Een Dijk van een Vereniging'. Ook zijn er foto's, krantenknipsels en dergelijke te zien. En uiteraard die ontmoeting van die ene persoon die je al jaren uit het oog verloren bent. In de planning staat ook nog een wedstrijd (op een half veld) tussen teams die gevormd wordt door 'oud'-spelers en aansluitend is er een heerlijke barbecue.

De reünie is onderdeel van een groter 3-daagse feest. Dit feest begint op 21 juni op 19:30 uur op de Schans, de thuishaven van de club. In een grote tent die op het hoofdveld wordt geplaatst zullen veel activiteiten plaatst gaan vinden. In een grote tent die op het hoofdveld wordt geplaatst zullen veel activiteiten plaatst gaan vinden.

Vrijdag 22 juni is voor de jeugd. Er is een tentenkamp voor de pupillen en een (anti)slaap feest voor de oudere jeugd. De zaterdag barst het feest echt los. Vanaf 13:00 uur is er een mixtoernooi, de reünie, een erewedstrijd voor oud 1e elftal spelers, de trekking van de loterij, en natuurlijk een heerlijke BBQ. Vanaf 19.00 is er in de tent een grote feest avond met verschillende artiesten, dj's en live acts. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden