• De deelnemende winkeliers aan de actie.
• De deelnemende winkeliers aan de actie. Foto: Bert Bons

Kruiwagens voordeel vanwege verbouwing winkelcentrum Westpolder

Algemeen 1.014 keer gelezen

PAPENDRECHT • Er wordt druk verbouwd op winkelcentrum Westpolder. Om de moed erin te houden bij de klanten gaan de winkeliers deze week beginnen met leuke verrassingsaanbiedingen.

Onder het motto 'Kruiwagens vol voordeel' zijn er elke week verrassende aanbiedingen voor mooie prijzen bij alle winkeliers van het Papendrechtse winkelcentrum. "Samen gáán we ervoor", vertelt Adriaan Vlot van de gelijknamige bakkerij op het winkelcentrum. "We zijn gelukkig over de helft en zien dat het steeds mooier wordt!"

Verschillende winkeliers zijn verhuisd of hebben hun winkel veranderd en verbeterd. De nieuwe vloer is gedeeltelijk gelegd en het winkelcentrum is veel lichter geworden dankzij raampartijen die aan de gevels en bij het dak zijn gerealiseerd.

Gezelligste winkelcentrum
"Samen met de aannemer en alle winkeliers maken we van de Westpolder het gezelligste winkelcentrum van de regio", vervolgt bakker Adriaan.

De opening van het vernieuwde winkelcentrum zal na de zomervakantie plaatsvinden. Een datum hiervoor is nog niet bekend. Nu de binnenzijde al zichtbaar veranderd is, wordt ook de buitenzijde van het winkelcentrum opgeknapt. De gevelbekleding wordt vernieuwd. Beplanting zal straks het plaatje compleet maken.

Goede sfeer
Het winkelcentrum is tot aan de opening altijd bereikbaar, soms met kleine hindernissen. De winkeliers en de aannemer proberen de overlast voor de bezoekers zoveel mogelijk te beperken. "De sfeer blijft gelukkig goed", weet Adriaan.

Om de verbouwing voor de bezoekers wat leuker te maken, hebben de winkeliers besloten om gezamenlijk een toepasselijke actie te verzinnen. Onder het motto 'Kruiwagens vol voordeel' bieden de winkeliers vanaf deze week elke week een nieuwe, verrassende aanbieding. Deze aanbiedingen worden aangekondigd in de Klaroen en staan opgesteld in kruiwagens bij de winkels.

Scherpe aanbiedingen
"Dat zijn scherpe en leuke aanbiedingen waarmee we iedereen naar ons winkelcentrum lokken", legt Adriaan Vlot uit. Ook tijdens de verbouwing kan er altijd gemakkelijk en gratis geparkeerd worden rondom het winkelcentrum in de wijk Westpolder in Papendrecht.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden