Afbeelding

Tweede huurderscommissaris voor Lek en Waard Wonen

Algemeen 192 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • André Rouwers is op 14 mei benoemd tot huurderscommissaris van Lek en Waard Wonen, met het deskundigheidsgebied volkshuisvesting en vastgoed.

Een huurderscommissaris wordt op bindende voordracht van de Huurdersverenigingen benoemd. Minstens een derde deel van de commissarissen van een corporatie moet worden voorgedragen door de huurdersorganisaties. Lek en Waard Wonen heeft vijf commissarissen, waarvan twee huurderscommissarissen.

De heer Rouwers woont in Rotterdam, is in zijn werkzame leven adviseur volkshuisvesting en heeft veel ervaring met strategisch vastgoedbeheer. Hij is tevens commissaris bij Woningbouwvereniging Heerjansdam en Patrimonium Barendrecht.

Naast deze commissariaten is hij voorzitter van de Cliëntenraad van Laurens Thuiszorg en huurderslid van de Huurcommissie op voordracht van de Nederlandse Woonbond.

De heer Rouwers zet zijn kennis in bij maatschappelijke organisaties om zo een bijdrage te kunnen leveren aan een maatschappij met voor een iedereen gelijke kansen.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden