Afbeelding

Vijfde editie Rivas Vierdaagse in Papendrecht

Algemeen 203 keer gelezen

PAPENDRECHT • Veel bewoners van Rivas-locaties en thuiszorgcliënten trekken half juni weer door Papendrecht tijdens de vijfde editie van Rivas Vierdaagse Papendrecht. Vanaf dinsdag 12 juni tot en met vrijdag 15 juni maken zij elke dag een wandeling.

De wandelingen komen langs de drie woonlocaties van Rivas in Papendrecht en beginnen elke dag op een andere locatie: verpleeghuis De Wieken, zorgcentrum De Waalburcht en woonzorgcentrum De Markt.

Wandelroutes
"We komen iedere dag langs de drie woonlocaties van Rivas in Papendrecht. De wandelingen starten om 11.00 uur", zegt Nadja Krijgsman, vrijwilligerscoördinator bij Rivas. "Bewoners kunnen op hun eigen locatie aansluiten en bewoners die niet meegaan, kunnen de anderen uitzwaaien. Ook de cliënten uit de thuiszorg kunnen meelopen; zij kunnen aansluiten vanaf locaties De Markt en De Waalburcht."

Hulp nodig
Om iedere dag zoveel mogelijk bewoners mee te kunnen laten doen, is Rivas nog op zoek naar extra vrijwilligers. Meelopen is één of meer dagen mogelijk. Aanmelden kan tot 5 juni via vierdaagse@rivas.nl.

De vierdaagse start dagelijks om 11.00 uur en eindigt omstreeks 12.30 uur. De route is als volgt: dinsdag 12 juni De Markt, De Wieken, De Waalburcht; woensdag 13 juni De Wieken, De Markt, De Waalburcht, donderdag 14 juni De Waalburcht, De Markt, De Wieken en vrijdag 15 juni De Waalburcht, De Wieken, De Markt.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden