Afbeelding
Foto: Bert Bons

Tijdelijke locatie gemeente Alblasserdam op centrale plek

Algemeen 380 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op dinsdag 15 mei neemt de afdeling Publiekszaken van de gemeente Alblasserdam de nieuwe, tijdelijke huisvesting aan het Cortgene 9a in gebruik.

Omdat het gemeentehuis vanwege de renovatie zo'n anderhalf jaar dicht gaat, kunnen inwoners daar voortaan terecht voor publieksdiensten zoals het aanvragen of verlengen van paspoort of rijbewijs en aangifte van geboortes.

Om inwoners tijdens de verbouwing zo goed mogelijk van dienst te blijven heeft de gemeente gezocht naar een tijdelijke locatie die niet alleen goed toegankelijk is maar ook op een centrale plek in het dorp ligt. Het voormalige winkelpand aan het Cortgene voldoet aan die criteria en ligt zó dichtbij het gemeentehuis dat bezoekers gemakkelijk doorverwezen kunnen worden.

De openingstijden blijven ongewijzigd: maandag en woensdag van 14.00 tot 19.30 uur en dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Er wordt gewerkt op afspraak; die kunnen inwoners zelf maken via de website of telefonisch via 14078. Nieuw is ook dat er alleen nog met pin betaald kan worden.

Wethouder Arjan Kraijo opent de tijdelijke Publiekswinkel 15 mei om 13.15 uur samen met manager Peter van Bennekom van Dienstverlening Drechtsteden, waar de afdeling Publiekszaken deel van uitmaakt.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden