Afbeelding

Bezoek feestje bij ex in Alblasserdam eindigt in aanhouding en bijtwond

112 419 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 46-jarige man uit Dordrecht aangehouden in de Eksterstraat in Alblasserdam.

De politie had omstreeks 02:30 uur voor de tweede keer een melding gekregen om naar de Eksterstraat in Alblasserdam te gaan. Hier wilde een ex de woning niet verlaten na afloop van een feestje waar hij voor uitgenodigd was.

Toen agenten de eerste keer langskwamen, bleek de ex al te zijn vertrokken, maar nu stond hij wederom vervelend te doen bij woning.

Ter plaatse hebben de collega's zich opgesplitst en hoorde één van hen in de achtertuin breekgeluiden. Na onderzoek bleek dat er een schuurraampje was opengebroken en dat de ex zich in de schuur had verschanst. Nadat agenten de sleutel van de schuur van bewoonster hadden gekregen, troffen zij hem inderdaad in de schuur aan.

Hierbij was hij zodanig agressief dat de inzet van de politiehond nodig was om hem aan te kunnen houden. Bij de aanhouding verzette de verdachte zich nog steeds hevig en schopte hij de politiehond tegen zijn kop.

Die beet hem vervolgens nogmaals en trok hem daarna aan zijn been de schuur uit, waarna hij kon worden aangehouden.

In verband met de verwondingen bij de verdachte zijn de collega's eerst met hem naar de spoedeisende hulp gegaan. Helaas werkte hij ook hier niet mee en uitte hij ernstige bedreigingen richting het verplegend personeel.

Nadat de wonden waren schoongemaakt en gehecht is hij overgebracht naar het cellencomplex aan de de Overkampweg in Dordrecht. Hier zal hij door de recherche worden gehoord.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden