Afbeelding

Elektrische Fiets Informatiedag op 17 mei in Alblasserdam

Algemeen 217 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Veilig Verkeer Nederland, de gemeente Alblasserdam en de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid (RPV) Drechtsteden organiseren op donderdag 17 mei een Elektrische Fiets Informatiedag.

Steeds meer mensen maken gebruik van een elektrische fiets. Het kan lastig zijn om op een juiste manier aan het verkeer deel te nemen. Het verkeer wordt steeds drukker. Ook veranderen de verkeersregels regelmatig. Maar ook het fietsen vraagt meer aandacht en behendigheid dan het fietsen met een fiets zonder trap ondersteuning.

Ook zijn het heel veel verschillende type fietsen op de markt. Er zal een leverancier met verschillende demo fietsen aanwezig zijn om uit te proberen en u een persoonlijk advies te geven.

Deze dag is bedoeld voor senioren om aan hen verkeerskennis, vaardigheden en  informatie aan te rijken over het fietsen met een elektrische fiets.

De informatiedag duurt van 10.00 tot 15.00 uur en wordt gehouden bij Landvast in Alblasserdam. Tijdens de informatiedag wordt gezorgd voor koffie en een lunch. Deelnemers komen met hun eigen fiets of e-bike naar de informatiedag en men moet in het bezit zijn van een WA verzekering.

Aanmelden kan bij mevrouw L. de Jong van Veilig Verkeer Nederland via werkgroepsenioren@kpnmail.nl of 0184-685317. Deelname is gratis, opgeven is verplicht.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Behoorlijke schade bij woningbrand aan Anthonie van Dijckstraat in Papendrecht 112 11 uur geleden
Afbeelding
Kinderen zingen voor ouderen in zorgcentrum De Waard in Alblasserdam Nieuws 24 apr, 17:28
• Wethouder Jaco van Erk tijdens de raadsvergadering.
Portacabins aan de Lange Tiendweg in Papendrecht als inloop voor jongeren Nieuws 24 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden