Afbeelding
Foto: Henk Ossel

Feestelijke afsluiting van zeer succesvol seizoen voor Smash'66

Sportt 387 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Vrijdag 20 april sloot Smash'66 op feestelijke wijze het seizoen af. Tijdens deze avond werden maar liefst drie kampioenen in het zonnetje gezet.

Wat deze kampioenschappen extra bijzonder maakt, is dat alledrie de teams geen wedstrijd verloren in hun competitie. De kampioenen werden door alle leden extra in het zonnetje gezet en werden onthaald met een ware erehaag.

Het meidenteam CMV 5-2 stelde vorige week het kampioenschap in de eerste klasse al veilig en sloot het seizoen af met een 4-0 overwinning op Volley Meerkerk1. Meisjes B domineerde de tweede klasse en ook zij waren vorige week al zeker van de titel. Zij sloten het seizoen in stijl af met een 4-0 overwinning op OKK'70 2. Meisjes C eindigde op een keurige vierde plaats in de tweede klasse. Hun laatste wedstrijd ging nipt verloren met 2-3 tegen het Ammerse Wik-Univé. Jongens CMV5-1 eindigde op een hele knappe derde plaats in de hoofdklasse, zij wisten hun mannetje te staan na een kampioenschap in de eerste klasse in de eerste seizoenshelft en wonnen met 4-0 van DVO uit Oud-Beijerland. Meisjes CMV 5-3 eindigde laatste in de tweede klasse en verloren hun laatste wedstrijd met 4-0 van Benevia uit 's Gravendeel. Zij zijn als volledig nieuw team ingeschreven bij start van de tweede helft en groeien iedere week.

Tijdens het tweede deel van de avond kwamen alle senioren teams in actie. Voor aanvang van deze wedstrijden werd dames 2 gehuldigd. Zij bewezen drie weken geleden al dat zij het kampioenschap verdienden en sleepten de titel binnen in een streekderby tegen Molenwiek uit Nieuw-Lekkerland. Om het af te maken, rondde zij hun seizoen af met een 4-0 winst op Serve'68 uit Vuren.

Dames 3, een team met veel nieuwe aanwas, eindigde laatste in de derde klasse en besloten het seizoen met 0-4 verlies op Switch'89 uit Zwijndrecht. Dames 1, de afgelopen weken in de 'winning-mood', eindigde als zesde in de eerste klasse. Zij boekten de vierde overwinning op rij met 3-1 tegen Volley Voorne uit Oostvoorne. Heren 1 mocht het seizoen afronden met een derby en won met 3-1 van Molenwiek'74 uit Nieuw-Lekkerland. Zij verdienden hiermee een mooie derde plek in de derde klasse.

Deze tweede editie van het 'avondje Smash' was wederom succesvol. De volle tribune, de goede sfeer en natuurlijk de kampioenen maakten dat deze avond meer dan geslaagd was. Alle teams trainen nog door tot half juni en vanaf half augustus zullen de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van start gaan. Wilt u eens sfeer komen proeven of deze prachtige sport eens proberen? Neem dan vrijblijvend contact op: jeugdzaken@smash66.nl of technischezaken@smash66.nl.

Foto's: Henk Ossel

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Jaco van Erk tijdens de raadsvergadering.
Portacabins aan de Lange Tiendweg in Papendrecht als inloop voor jongeren Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Eerste HSP Café - Drechtsteden op 17 mei in Papendrecht Nieuws 21 uur geleden
• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 22 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden