Afbeelding
Foto: Peter Stam
update

Twee gewonden bij ernstig ongeval op N214 bij Oud-Alblas

112 2.137 keer gelezen

OUD-ALBLAS • Op de N214 bij Oud-Alblas, in de buurt van de carpoolplaats, zijn maandagavond 23 april 2018 twee personenauto's frontaal op elkaar gebotst.

Het ongeval gebeurde even voor 19.00 uur. Volgens getuigen reed een 20-jarige bestuurster uit Ottoland met haar auto op de verkeerde weghelft. Zij kwam met haar voertuig frontaal in botsing met een tegemoetkomende auto die werd bestuurd door een 56-jarige man. De jonge vrouw uit Ottoland kwam door de botsing bekneld te zitten in haar voertuig.

Politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De vrouw uit Ottoland werd door de brandweer uit haar voertuig bevrijd. De twintiger is met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht voor nader onderzoek en verdere behandeling.

Lichtgewond
De 56-jarige bestuurder van de andere auto raakte, voor zover nu bekend, lichtgewond aan zijn hand. Vanwege de impact van de botsing werd besloten om hem toch voor onderzoek mee te nemen naar het ziekenhuis.

De N214 was bijna tweeënhalf uur in beide richtingen afgesloten. De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan en zal ook de toedracht van de aanrijding gaan onderzoeken.

Peter Stam

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Moederdag ontbijtactie in het westen van de Alblasserwaard Nieuws 20 uur geleden
•`Op de foto van links naar rechts: Aranne Brugman, Jasmijn Korevaar, Simone van der Tang (helaas uitgevallen door blessure) en Ivana Brugman.
Heppie Fietsers gaan Pieterpad in zes dagen fietsen voor Stichting Het Vergeten Kind Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden