Afbeelding

Afsluitingen dijkverbetering bij Nieuw-Lekkerland

Algemeen 1.011 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Aannemerscombinatie Dijkverbetering Molenwaard voert de komende week op een aantal locaties (asfalt)werkzaamheden uit waarbij verkeershinder ontstaat en omleidingen worden ingezet.

Van vrijdag 20 april 06.00 uur tot zaterdag 21 april 17.00 uur wordt de Lekdijk en Standerdmolen afgesloten vanwege het aanleggen van een micro-rotonde. Hierbij wordt de dijk verhoogd, waardoor doorgaand verkeer niet mogelijk is. Van maandag 23 april 09.00 uur tot dinsdag 24 april 06.00 uur is de dijk afgesloten vanwege freeswerkzaamheden en asfalteren. Van dinsdag 24 april 20.00 uur tot woensdag 25 april 06.00 uur afgesloten vanwege asfalteren.

Vanaf maandag 23 april wordt er gewerkt aan het kruispunt Veerweg tot en met het kruispunt Schoonenburglaan/Lekdijk. Hier staat een avond- en nachtafsluiting gepland van woensdag 25 april 20.00 uur tot donderdag 26 april 06.00 uur. Dit is afhankelijk van de situatie, houd dus borden in de gaten.

Asfaltwerkzaamheden worden zoveel mogelijk uitgevoerd in de avond en nacht om overlast tot een minimum te beperken. Voorbereidende werkzaamheden, zoals het frezen van de bestaande asfaltlaag, worden op enkele locaties overdag uitgevoerd. De dijk wordt tijdens deze werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer.

Omleidingen worden aangegeven met gele borden en bij de werkvakken staan verkeersbegeleiders. Kijk voor de actuele stand van zaken op de facebookpagina www.facebook.com/dijkverbeteringkis.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden