Wederom verlies voor CKC Kinderdijk

Sport 225 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Onder een lekker zonnetje werd er zaterdag 14 april gespeeld tegen RWA uit Rhoon. Er werd nipt verloren met 17-18.

Deze keer bestond de opstelling uit: Max, Daan, Arjan en Martijn bij de heren en Stephanie, Marjolein, Lotte en Simone bij de dames. De wedstrijd stond onder leiding van een vrouwelijke scheidsrechter.

RWA scoorde het eerste punt na 2 minuten en het antwoord van CKC kwam 3 minuten later. 1-1.

Na een kwartier spelen was RWA op een aardige voorsprong gekomen, wat mede kwam door de vele gemiste kansen aan de kant van Kinderdijk: 3-8.

Vlak voor de rust gingen er toch weer een paar ballen in de korf en 7 minuten voor rust waren de geel-blauwen weer aardig bijgekomen: 7-9, onder andere door een benutte strafworp van Martijn. De spelers gingen met een stand van 8-10 aan de thee.

De tweede helft werd begonnen met een wissel. Laura Verveer kwam in het veld voor Marjolein. De ploegen kwamen allebei langzaam op gang en na 13 minuten spelen was de stand pas 11-12.

Kinderdijk bleef RWA keurig volgen met scoren, wat resulteerde in een maximaal verschil van maar 3 punten; 4 minuten voor tijd. Daarna probeerde Kinderdijk nog iets en scoorden Lotte en Martijn. Helaas mocht het niet meer baten en werd er nipt verloren. 17-18.

Scores deze keer:
Max Donkervoort, Simone Hoek, Arjan Schook, Lotte van de Lustgraaf en Martijn Kreuk 3x en Daan de Vrieze 2x.

De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 21 april tegen Achilles uit Den Haag. Aanvang is om 15:30 uur.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21