• De kampioenen bij Beyaert.
• De kampioenen bij Beyaert.

Annika van den Heerik wint de ATL dressuurcompetitie

Sport 939 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Annika van den Heerik  heeft zaterdag de ATL dressuurcompetitie van Rijvereniging Beyaert gewonnen.

Deze competitie bestond uit vier wedstrijden en een finalewedstrijd, die afgelopen zaterdag werd verreden. Naast de reguliere prijzen (waardebonnen van Bouman Ruitersport uit Wijngaarden) waren er ook mooie geldprijzen te winnen. Deze werden geschonken door A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf B.V. uit Oud-Alblas.

De nummers 1 en 2,  respectievelijk de zusjes Annika en Marinca van den Heerik, tevens lid van RV Beyaert, stonden van het begin af aan hoog geklasseerd. Zij konden beiden hun vorm vasthouden en zo eindigde Annika met haar pony Ranette als eerste en Marinca met haar paard Valentino als tweede. Saillant detail is dat beide dames vooral springwedstrijden rijden.

Om de springprestaties te verbeteren werd hen aangeraden zich ook te gaan richten op de dressuur. Het resultaat mag er zijn. Op een mooie derde plaats eindigde Marianne van der Vorm, eveneens lid van Beyaert, met haar paard Hubertje BH. Op de vierde plaats eindigde Marianne de Wild van RV Sliedrecht met haar paard Konrad af Wesselton. En op de vijfde plaats is Stevie Romeijn geëindigd, eveneens lid van RV Sliedrecht met haar paard Tattoo.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Jessica Vleugel.
Jessica Vleugel uit Papendrecht terug op de buis voor vierde seizoen 'Meiden die Rijden' Nieuws gisteren
• De onthulling van de gedenksteen op het Weense Plein, met v.l.n.r. burgemeester Van Driel, ambassadeur Harz, wethouder Van der Borg en de heer Zwijnenburg.
Onthulling gedenksteen van het gerenoveerde Weense Plein in Papendrecht: 'Iets om trots op te zijn' Nieuws 27 mrt, 08:19
Afbeelding
Zo komen flexwoningen 'De Loopplank' in Alblasserdam er uit te zien met schetsen 27 mrt, 07:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden