CKC Kinderdijk verliest van kampioen Maassluis

Sport 133 keer gelezen

ALBLASSERDAM • CKC Kinderdijk heeft zaterdag met 26-22 verloren van Maassluis, dat voor afgelopen zaterdag al kampioen was geworden.

De Kinderdijkers begonnen met Simone, Lotte, Stephanie en Marjolein bij de dames en Martijn, Menno, Koen en Jelle (in plaats van Max). Op de reservebank zaten drie spelers van de A1. Voor de wedstrijd overhandigde de Kinderdijkers bloemen aan de spelers van Maassluis.

Kinderdijk had in het begin van de wedstrijd moeite met scoren, ondanks de vele kansen die ze kregen en was er een achterstand na de eerste 10 minuten van 5-2. Maassluis liep langzaam verder uit na een 11-7, tien minuten voor rust. Hierna was het de beurt aan de Kinderdijkers en kwamen ze terug tot een ruststand van 14-12, met scores van zowel de dames als de heren.

Na de rust liep de achterstand toch langzaam op en halverwege de tweede helft was de stand 21-15 voor Maassluis. Het mooie in deze wedstrijd was dat de A1 spelers ook hun invalbeurt kregen. Samantha, Jonathan en Stijn bekroonde deze kans die ze kregen om alle drie te scoren in de hoofdmacht van Kinderdijk. Mede hierdoor werd de achterstand toch kleiner en werd de einduitslag 26-22.

De scores: Jelle Lunenborg 8 x, Stephanie Smid en Menno Bot 3 x, Simone Hoek, Martijn Kreuk, Lotte van de Lustgraaf. Koen Golverdingen, Marjolein Verkerk, Samantha Schuit,

Stijn Vlieg en Jonathan Groenendijk 1 x.