Afbeelding

Sing-In met band Creative in Papendrecht

Algemeen 707 keer gelezen

PAPENDRECHT • De christelijke band Creative uit Papendrecht, bestaande uit acht enthousiaste jongeren, verzorgt op zondag 18 maart een sing-in met als thema 'The Circle of Life'.

"We zullen die avond vullen met muziek voor jong en oud en hopen dat er veel mensen naartoe komen", vertelt Yanna Godeke van Creative.

Creative is een christelijke band uit Papendrecht. De leden variëren in leeftijd van zeventien tot twintig jaar. De band bestaat al een aantal jaar. Yanna: "Maar we spelen sinds een jaar in de huidige opstelling: een toetsenist, een gitarist, een bassist, een drummer en vier zangeressen."

"We spelen voornamelijk lichte christelijke popmuziek, zoals Opwekking, Sela, Hillsong United en nummers van artiesten als I Am They en Casting Crowns. Daarnaast vinden we het leuk om uitstapjes te maken naar andere genres en om alledaagse radiohits als die van Coldplay en Bløf te spelen."

De avond zal draaien rondom het thema 'The Circle of Life', waarbij het nummer zelf natuurlijk niet kan ontbreken. Aan het eind van de avond is er een hapje en een drankje.

De sing-in vindt plaats in de Morgenster aan de Muilwijckstraat 1 in Papendrecht en begint om 19.00 uur. De toegang is gratis, aan het eind van de avond wordt een vrijwillige gave gevraagd voor de band, die bestemd is voor de aanschaf van apparatuur.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden