Afbeelding

Veel belangstelling voor fotoexpositie 'Jong In Papendrecht'

Algemeen 209 keer gelezen

PAPENDRECHT • Bij het Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht vond zaterdag de fotoexpositie 'Jong In Papendrecht' plaats. De expositie werd onder veel belangstelling geopend door de wethouder Jeugd, Joke Reuwer. Ook zij was erg onder de indruk van de foto's.

De expositie is het eindresultaat van het project 'Jong In Papendrecht'. Een project wat in het kader van talentontwikkeling is ontwikkeld is jongerenwerker Chandre Nandoe van het jeugd en jongerenwerk Papendrecht. Tijdens dit project kregen zestien jonge fotografen (in de leeftijd van twaalf tot en met twintig jaar) tien fotografielessen van docente Hanan Haddouch om naar de expositie toe te werken. Hierbij was de opdracht om hun visie van jong in Papendrecht vast te leggen, wat resulteerde in zeer verrassende foto's.

Naast de expositie zijn de meesterwerken van de fotografen ook nog twee weken lang op de verkiezingsborden in de buitenruimte van Papendrecht te vinden.

Éen van de deelnemers, Roos van Schaik heeft naast de expositie ook nog aan een side project gewerkt waar ze afgelopen zaterdag aandacht voor vroeg. Dit sideproject was haar fotocollage over Jan Kramer, een goede vriend van haar die aan de spierziekte ALS lijdt. Roos wilde met haar project iedereen laten zien wat ALS met je doet en wat voor impact dat voor de patiënt en de familie heeft. Meer info hierover kunt op www.alsjan.com vinden.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden