Afbeelding

Burenraad DuPont en Chemours gaat in gesprek met buren

Algemeen 114 keer gelezen

REGIO/PAPENDRECHT • De raadsleden en voorzitter van de Burenraad DuPont en Chemours nodigen de inwoners van Sliedrecht, Papendrecht en Dordrecht uit om kennis te komen maken.

Op donderdag 25 januari van 18.00 tot 21.00 uur is iedereen van harte welkom om langs te komen in verzorgingshuis De Merwelanden en op donderdag 8 februari van 16.00 tot 20.00 uur in de centrale bibliotheek aan de Groenmarkt in Dordrecht.

Sinds eind september is de Burenraad officieel aan de slag. "De gedachte bij de oprichting van de Burenraad is dat we allemaal een gezonde en veilige leefomgeving willen waar prettig wonen en werken is", aldus de Burenraad. Om dit te bereiken is het belangrijk om goed en eerlijk contact te hebben. Een Burenraad kan daarbij helpen. Er is regelmatig overleg met de directies en de Raad geeft gevraagd en ongevraagd advies. De raadsleden zijn betrokken omwonenden uit Sliedrecht, Papendrecht en Dordrecht.  

Oor te luister
De Burenraad gaat graag in gesprek met omwonenden. Wat leeft er allemaal waar de Raad mee aan de slag kan? Welke vragen zijn er? Uiteraard koppelt de Burenraad ook terug naar de bedrijven DuPont en Chemours. Input van omwonenden is belangrijk voor het werk van de Burenraad. Het is bovendien een mooie gelegenheid om kennis te maken met de verschillende raadsleden. In het voorjaar organiseert de Burenraad ook bijeenkomsten in Papendrecht en Sliedrecht.

Voor meer informatie: www.burenraad.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden