Verhuizing Centrum voor Jeugd en Gezin van Alblashof naar Zeelt

  •   121 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Alblashof gaat verbouwen. Daarom zijn naast de  bewoners ook de zorgaanbieders vorige week verhuisd naar het tijdelijke onderkomen aan de Zeelt 2.

Het consultatiebureau, jeugdgezondheidszorg (Rivas), cliëntondersteuning en maatschappelijk werk (Vivenz) en het Centrum voor Jeugd en Gezin verhuizen naar het noodgebouw van het Nokkenwiel (locatie Boerenpad). Wethouder Zandvliet verricht de officiële opening op woensdag 10 januari om 14.30 uur.

Verhuizing Wmo-loket
Ook het Wmo- loket in het gemeentehuis verhuist vanaf 1 januari naar de Zeelt. Het inloopspreekuur is van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 12.00 uur. Men kan ook een afspraak maken via telefoonnummer 078-7706190. De telefoonnummers van alle zorgaanbieders blijven hetzelfde.

Wethouder Zandvliet: "Het college vindt het  belangrijk dat binnen ons dorp een Centrum voor Jeugd en Gezin is en blijft waar zowel ouders als kinderen terecht kunnen, ook als het om een tijdelijk onderkomen gaat. Juist de aanwezigheid van allemaal professionals onder één dak, maakt dat ouders en kinderen gericht geholpen of doorverwezen kunnen worden."

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK