• Teus Stam.
• Teus Stam.

Teus Stam weer lijsttrekker voor CU Alblasserdam

  •   56 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Teus Stam, fractievoorzitter van de ChristenUnie in Alblasserdam, is op de ledenvergadering van de partij unaniem herkozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Stam, die ook in Waterschap Rivierenland actief is en molenaar is op de Overwaard, is zeer gemotiveerd om zich opnieuw in te zetten in de gemeenteraad van Alblasserdam. Met de kandidatenlijst die in totaal 18 mensen telt, werd op de ledenvergadering onder applaus ingestemd, evenals met het verkiezingsprogramma.

Zowel de huidige raadsleden als de overige kandidaten voelen een verantwoordelijkheid naar de samenleving van Alblasserdam. In een campagnefilm stelt Teus dat hij er enorm veel zin in heeft om zich opnieuw vier jaar in te zetten in de politiek. Het is immers belangrijk om wat te betekenen voor de maatschappij en je in te zetten voor ouderen en minder bedeelden.

Voor meer informatie met betrekking tot de kandidatenlijst, het verkiezingsprogramma en het campagnefilmpje: zie www.alblasserdam.christenunie.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

reageer als eerste
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226490&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>