Afbeelding

Festiviteiten rondom de derby Papendrecht - Drechtstreek

Sport 419 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op zaterdag 4 november is de dorpsderby tussen Papendrecht en Drechtstreek terug van weggeweest. Alle ingrediënten voor een heerlijke pot voetbal zijn aanwezig. Er wordt een feest van gemaakt, ook buiten de lijnen.

Bij de wedstrijd zal veel lokale pers aanwezig zijn. Zo zullen van de wedstrijd filmopnamen gemaakt worden. De bijbehorende samenvatting zal geplaatst worden op de website van Regio-Voetbal.nl. Tevens is de Derby live te volgens op de radio bij RTV Papendrecht. De uitzending begint om 14.00 uur en wordt verzorgd vanuit onze sportwinkel in de kantine. Peter van Leijden presenteert het programma. De techniek is in handen van Erik Vastenouw. Eef Schouten en Jeroen Jansen zijn de verslaggevers.

Om de wedstrijd heen zijn allerlei leuke extra's georganiseerd voor jong en oud. We beschikken over een tent in het geval van regen. Voor de jeugd is een springkussen aanwezig. Verder zal er een grandioze verloting zijn. Na afloop vindt een waar feest plaats waarbij de muzikale omlijsting zoals altijd in de vertrouwde handen zal zijn van onze Huis-DJ Fossiel. We willen niet alles verklappen, dus kom langs en laat je verrassen.

Drechtstreek komt met een blauw-witte mars vanaf sportpark Oostpolder naar ons sportcomplex. Voor aanvang van de wedstrijd zullen enkele jeugdteams het veld oplopen en een erehaag vormen. De aftrap op het Slobbengors is om 14.30 uur. Voor leden van VV Papendrecht is de toegang gratis. U bent van harte welkom!
 

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Zestien pupillen van AAA presteren goed bij eerste competitiewedstrijd Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Jongen belandt onder betonwagen na aanrijding op rotonde in Alblasserdam; komt net niet onder de wielen terecht 112 9 uur geleden
• Het monument van de Mission Belle.
Presentatie van herdruk boek Mission Belle in Nieuw-Lekkerland Nieuws 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden