Afbeelding

Scholenmarkt voortgezet onderwijs in Alblasserdam

Algemeen 434 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Bij De Haan Verhuizingen aan de Edisonweg 18 in Alblasserdam wordt op  donderdagavond 2 november een scholenmarkt voor de ouders/verzorgers en groep 8 leerlingen gehouden.

Zij kunnen zich daar laten informeren over de algemene structuur van het voortgezet onderwijs. Bovendien presenteren diverse scholen voor voortgezet onderwijs uit de regio zich. De markt begint om 19.30 uur.

De gemeente Alblasserdam en de basisscholen uit het dorp organiseren deze avond om ouders/verzorgers en leerlingen te helpen bij het maken van een schoolkeuze in het vervolgonderwijs. Aan hand van de informatie die zij die avond vergaren, kunnen zij samen met hun kind bepalen welke open dagen zij de komende maanden met hun kind willen bezoeken.

Programma
Wethouder Arjan Kraijo (Onderwijs) verwelkomt de belangstellenden om 19.30 uur. Aansluitend is er tot 21.00 uur gelegenheid de informatiestands van de scholen uit de regio te bezoeken, kennis te maken met docenten, vragen te stellen en brochures te bekijken. Ook wordt er tweemaal een presentatie gegeven over de algemene structuur van het voortgezet onderwijs. De aanwezige scholen variëren in identiteit en niveau.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden