Afbeelding

Voorstelling in Papendrecht over ouders en hun sportende kinderen

Algemeen 164 keer gelezen

PAPENDRECHT • In Theater De Willem in Papendrecht wordt op dinsdag 3 oktober de voorstelling 'Dat schiet lekker op zo' vertoond.

De voorstelling is speciaal bedoeld voor ouders met kinderen die aan sport doen. Het is een humoristische voorstelling, over hoe je als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport (en daarbuiten). Dankzij de medewerking van Sterk Papendrecht (voorheen CJG en Sociaal Team) en de gemeente Papendrecht is de toegang gratis, mits men zich van te voren aanmeldt via www.datschietlekkeropzo.nl.

In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon, waar hij ook de coach van is. Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

De voorstelling is gebaseerd op onder andere de theatervoorstelling voor sportclubs 'Wel winnen, hè!', die in 2012 in Papendrecht te zien was. Al 100.000 mensen hebben die voorstelling, die omarmd wordt door NOC NSF en 42 sportbonden, gezien. De reacties zijn zeer enthousiast.

De voorstelling voor ouders is op dinsdag 3 oktober in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat 4. Bezoekers kunnen die avond ook even langs de stands op de opvoedmarkt in de foyer in het theater en inspiratie opdoen over bijvoorbeeld gezonde traktaties, sportmogelijkheden en/of kinderopvang in Papendrecht.

De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt circa 75 minuten (zonder pauze). Een kaartje is eenvoudig te reserveren via het kopje 'ouders overzicht' voorstelling 'Dat schiet lekker op zo!' op www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer informatie over de voorstelling te vinden.

Ouders met kinderen die sporten op een van onderstaande clubs, krijgen de voorstelling in eigen kantine te zien: vv Papendrecht, vv Drechtstreek, volleybalvereniging Flits en AV Passaat.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden