Foto: Waterschap Rivierenland
Foto: Waterschap Rivierenland Foto: Waterschap Rivierenland

Verkeersveiligheid voorop, ook in de oogsttijd

Algemeen 128 keer gelezen

REGIO • Het herfstweer en de oogsttijd kan in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden gladde wegen opleveren. In sommige gevallen kan er modder op de weg liggen en verkeersonveilige situaties veroorzaken. Deze situaties wil het waterschap Rivierenland en de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden voorkomen.

Vanuit het waterschap krijgen loonwerkbedrijven in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden binnenkort een brief met het verzoek om de wegen schoon te vegen en waarschuwingsborden over gladheid te plaatsen.  Dit voorkomt verkeersongevallen.

Het waterschap Rivierenland en vijf gemeenten in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden (AV) werken samen aan een verkeersveilige regio. De Regio AV 'maakt een punt van 0 verkeersslachtoffers', dit is de nieuwe slogan van Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland.

Zaterdag 16 september start de eerste Themaweek "Maak een Punt van Nul Verkeersslachtoffers" in Zuid-Holland. Meer informatie hierover is te vinden op www.maakeenpuntvannul.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden