Foto: Fietsersbond Papendrecht
Foto: Fietsersbond Papendrecht Foto: Fietsersbond Papendrecht

Fietscontrole- en reparatiedag in Papendrecht op zaterdag 23 september

Algemeen 184 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Fietsersbond in Papendrecht verzorgt op zaterdag 23 september weer een fiets APK en reparatiedag. De controle activiteiten vinden plaats op de Veerpromenade naast de fietsenstalling.

Iedereen kan tussen 10:00 en 16:00 uur gratis de fiets laten controleren op de juiste werking en afstelling door ervaren vrijwilligers en technici van de Fietsersbond. Nadrukkelijk wordt ook gekeken naar de verlichting die in de komende herfst en winter een groot deel van de 24 uur nodig is. Eventuele kleine reparaties worden ter plekke en gratis uitgevoerd. Benodigde onderdelen zijn te verkrijgen tegen kostprijs. Voor grote reparaties wordt doorverwezen naar de vakhandel.

Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen over voorkoming van fietsdiefstal, inzake de fiets zelf en over de Fietsersbond. Tevens is het mogelijk om ter plekke lid te worden van de Fietsersbond om zo steun te verlenen voor veilig te kunnen fietsen.

De actie maakt deel uit van een landelijke campagne 'Ik wil je zien'. Op www.fietsersbond.nl is alle informatie te vinden over veilig fietsen, waaronder goede verlichting.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden