Eerste Scholenmarkt voortgezet onderwijs in Molenwaard

  •   40 keer gelezen

BLESKENSGRAAF • Meer dan twintig scholen voor voortgezet onderwijs uit de regio stellen zich op maandag 30 oktober voor aan leerlingen uit groep 7 en 8 van Molenwaardse basisscholen en hun ouders/verzorgers.

De avond start om 18.30 uur en vindt plaats in zalencentrum De Spil te Bleskensgraaf. De gemeente Molenwaard, basisscholen en voortgezet onderwijs willen met de markt leerlingen en ouders/verzorgers helpen bij het maken van een schoolkeuze.

Informatiestands
In De Spil staan informatiestands van 21 scholen uit de regio waar ouders en leerlingen kunnen kennismaken met docenten, vragen stellen en brochures bekijken.

Elk half uur verwelkomt wethouder Piet Vat (Onderwijs) in de burgerzaal de belangstellenden en geeft iemand van Wellant college De Bossekamp een korte presentatie over de algemene structuur van het voortgezet onderwijs.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >

reageer als eerste
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226490&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>