CDA Papendrecht vraagt inwoners mee te denken over verkiezingsprogramma

  •   32 keer gelezen

PAPENDRECHT • Onder het motto 'Wat heeft u op uw hart?' wil het CDA Papendrecht graag van inwoners, ondernemers en verenigingen horen wat volgens hun de belangrijkste thema's voor Papendrecht de komende jaren.

Het CDA wil dit gebruiken om het verkiezingsprogramma op te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Iedereen is daarom van harte uitgenodigd voor een inloopavond op woensdag 27 september van 17:00 tot 20:00 uur in zalencentrum De Palm aan de Van der Palmstraat 3 in Papendrecht. Tijdens de inloopavond is er gelegenheid om in informele sfeer met elkaar van gedachten te wisselen over de toekomst van Papendrecht.

Deze uitnodiging is voor zowel leden, niet-leden, ondernemers, vertegenwoordigers van verenigingen en iedereen die het belangrijk vindt dat het CDA Papendrecht in het verkiezingsprogramma aandacht besteedt aan een bepaald thema. Ook inwoners die niet in de gelegenheid zijn om te komen op 27 september, hebben de mogelijkheid hun stem te laten horen. Dit kan via de Facebook-pagina van CDA Papendrecht of via e-mail: cdabestuurpapendrecht@hotmail.nl.

Inmiddels is er een programmacommissie samengesteld die het verkiezingsprogramma gaat schrijven. Zij hebben bepaald dat het belangrijk is om eerst hun oor te luister te leggen bij inwoners van Papendrecht. Het verkiezingsprogramma wordt naar verwachting in november vastgesteld door de leden van CDA Papendrecht en daarna gepubliceerd.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

reageer als eerste
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

Nieuws uit Papendrecht

Deel flat Gerbrandystraat Papendrecht ontruimd na brand in slaapkamer
16/3
Bibliotheek Papendrecht gaat experimenteren met nieuw pand
16/3
ICF verhuist in april naar Papendrecht
16/3
Groot schilderij op geluidscherm A15 tussen Sliedrecht en Papendrecht
16/3
ChristenUnie Papendrecht stelt vragen over mogelijke oplossing rijwielhandel Korteland
16/3
Meer nieuws uit Papendrecht >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten