• Het affiche van de Gymnaestrada.
• Het affiche van de Gymnaestrada.

Alblasserdamse afvaardiging naar Wereld Gymnaestrada 2019

  •   13 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Eens in de vier jaar nemen zo'n 20.000 gymsporters uit meer dan 40 landen deel aan het grootste en gezelligste sportevenement ter wereld, de Wereld Gymnaestrada. In 2019 is de volgende editie. Gerda Zijderveld uit Alblasserdam is van plan om weer met een afvaardiging vanuit KDO mee te doen.

"De Wereld Gymnaestrada brengt jong en oud bij elkaar, het is een grote familie", aldus Gerda Zijderveld. Van jazzdans, toestelturnen, acrogym en trampolinespringen tot free running en wall jumping, kortom iedereen en alles die betrokken is bij gymnastiek, springen, dans en turnen doet mee.

Zijderveld: "We starten binnenkort met het trainen van onze demonstratie, waarbij ook mensen uit de regio van harte welkom zijn om bij aan te sluiten". Belangstellenden kunnen contact opnemen met Gerda Zijderveld van KDO Alblasserdam. Op de website www.kdo-alblasserdam.nl staat meer informatie.

Evenals in 2007 is Dornbin in Oostenrijk de stad waar in 2019 de volgende Wereld Gymnaestrada wordt gehouden.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

reageer als eerste
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226490&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>