Afbeelding

Mooie input voor vrijwilligerswerk in Papendrecht

Algemeen 126 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het BWI vrijwilligerspunt van Papendrecht heeft donderdag de eerste netwerkbijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties georganiseerd. Het thema was 'Denk mee met het vrijwilligerspunt'.

De bijeenkomst begon in de muziektent, een locatie waarvoor gekozen is omdat de muziektent symbool staat voor het letterlijke fundament van Papendrecht en figuurlijk zijn vrijwilligers het fundament van de samenleving.

Na een ludieke start waarbij de deelnemers door middel van vragen een netwerk van touw hebben gemaakt, verplaatste het gezelschap zich naar het leslokaal van rijschool Ronald. Hier heeft onderzoeksbureau Radar zijn bevindingen gepresenteerd over wat de kansen zijn voor het vrijwilligerspunt.

De vrijwilligerspunt medewerkers Pauline van der Kraan en Judith van Gulik hebben aansluitend hun visie op de toekomst gepresenteerd. Te samen met inspirerende reacties van de enthousiaste deelnemers, heeft het vrijwilligerspunt voldoende input gekregen om de toekomst visie verder te ontwikkelen.

Tijdens de aansluitende lunch is er onder genot van een kopje soep en lekkere broodjes stevig met elkaar genetwerkt. De netwerkbijeenkomst is zeer positieve ontvangen en krijgt zeker een vervolg. Besturende vrijwilligers en medewerkers van vrijwilligersorganisaties ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden