Afbeelding

Kokoshout van Papendrechtse onderneming te zien in Eigen Huis & Tuin

Algemeen 365 keer gelezen

PAPENDRECHT • Kokoshout, de speciale houtsoort die de Papendrechtse onderneming Cocowood importeert en verkoopt, is zaterdag 9 september te zien in de eerste nieuwe aflevering van Eigen Huis & Tuin.

Over de inhoud van het RTL4-programma mag Cocowood-eigenaar Arjan Sterkenburg nog niet veel verklappen. "Ik weet wat er van het kokoshout is gemaakt, maar daar mag ik vóór de uitzending nog niets over zeggen. Wel kan ik iedereen aanraden om te kijken naar deze eerste uitzending van het seizoen, want het ziet er echt mooi uit. En natuurlijk zeg ik dit omdat het mijn product is. Maar ook omdat ik weet dat iedereen met een beetje oog voor schoonheid en design valt voor de unieke uitstraling van kokoshout."

Erkenning
De Papendrechter beschouwt het als een eer dat 'zijn' hout is uitgekozen voor een tuin in een nationaal tv-programma. "Kokoshout is 100 procent ecologisch en is het duurzame alternatief voor tropisch hardhout. Ik vind het mooi dat Eigen Huis & Tuin daar aandacht voor heeft en zie het dan ook als een erkenning voor de kwaliteit en duurzaamheid die Cocowood met het kokoshout levert."

Kokoshout wordt onder andere gebruikt voor parketvloeren, vlonders en gevelbekleding.

Eigen Huis & Tuin wordt op zaterdag 9 september vanaf 18.05 uur uitgezonden op RTL4. Dit RTL4-programma is het langstlopende klusprogramma van Nederland. Voor meer informatie: www.cocowood.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 gisteren
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden