Afbeelding

Alpha cursus start weer in Alblasserdam

Algemeen 141 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In Alblasserdam wordt binnenkort op twee locaties de Alpha cursus gegeven, namelijk in de Grote kerk aan de Cortgene en in Evangelische Gemeente Jozua aan de Ampèrestraat.

In de Alphacursus gaan deelnemers met elkaar op zoek gaan naar de zin van het leven. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt

De cursus wordt gegeven in het voor- en najaar. Elke avond begint om 19.00 uur met een lekkere maaltijd. Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Een gezellige koffiepauze mag natuurlijk niet ontbreken. Na de pauze is er alle ruimte om vragen en gedachten te delen naar aanleiding van het onderwerp. Halverwege de cursus gaat de Alpha groep van gemeente Jozua gezellig een weekend met elkaar weg. Tijdens dit weekend is er veel ruimte voor doorpraten en elkaar beter leren kennen.

Introductieavonden zijn op dinsdag 19 september vanaf 18.30 uur bij Jozua aan de Ampèrestraat 4 in Alblasserdam (opgeven kan bij Martin Kraaijeveld via 06-24527657) of op woensdag 20 september vanaf 18.30 uur in de Grote Kerk aan het Cortgene 8 in Alblasserdam (opgeven kan bij Sabine van Dalen via 06-27113284). Voor meer informatie: www.alphanederland.org.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden