Doorbrekers starten kerkdiensten in Alblasserdam

  •   164 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Vanaf september dit jaar start kerkelijke organisatie Doorbrekers met wekelijkse kerkdiensten in Landvast in Alblasserdam.

"De focus ligt op connecten en het bouwen van een lokaal team waarmee we in de nabije toekomst op zondagochtend diensten kunnen houden", schrijven de organisatoren op hun website www.doorbrekers.nl.

De eerste samenkomst is op zondag 17 september. De korte samenkomst duurt ongeveer een uur.

"Deze middag praten we je bij over de visie en strategie en blikken we vooruit naar de eerste samenkomsten. Er is ruimte om vragen te stellen en kennis te maken met leiders van DoorBrekers en andere mensen uit de regio die betrokken willen raken bij DoorBrekers Drechtsteden."

"We kijken uit naar wat God gaat doen in de regio Drechtsteden. Zijn plannen zijn goed en met Hem zijn alle dingen mogelijk. Samen schrijven we geschiedenis. We kijken uit naar je komst", staat te lezen op de website.

Samenkomsten
Vanaf zondag 24 september wordt er  elke zondag een samenkomst om 16:30 uur gehouden. In de beginfase is het bouwen van relaties en connecties één van de belangrijkste bezigheden.

Peter Paauwe begint op zondag 24 september met een serie die het fundament legt voor DoorBrekers Drechtsteden.

Er zijn vanaf zondag 17 september kinderprogramma's voor kinderen van nul jaar tot en met groep 4.

Midweekse meetings
Eens in de twee weken is er op woensdagavond een midweekse meeting.

De Doorbrekers hebben ook samenkomsten in Amersfoort, Zwolle, Goes en Barneveld.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

reageer als eerste
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226490&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>