Actie Day for Change op De Lage Waard een groot succes

  •   7 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op De Lage Waard in Papendrecht werd vrijdag bekend gemaakt hoeveel geld de brugklassers van school hebben opgehaald voor stichting Day for Change.

Deze stichting zet zich in voor een rechtvaardig economisch systeem. Afgelopen maand zijn de leerlingen bezig geweest met het verkopen van (zelfgemaakte) spullen, eten, drinken, enzovoorts.

Met de Day for Change actie werkten de leerlingen van De Lage Waard met een microkrediet. De winst die zij maken komt ten goede aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden. In de aula aan de Vijzellaan werd de cheque met daarop een bedrag van maar liefst 2100 euro uitgereikt aan de voorzitter van de stichting.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

reageer als eerste
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226490&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>