Kinderen Van der Veldenschool uit Nieuw-Lekkerland fietsen voor kleuters Malawi

  •   9 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Kinderen uit groep 7 en 8 van de Ds. Petrus van der Veldenschool in Nieuw-Lekkerland hebben vrijdagmiddag meegedaan aan een sponsorfietstocht, waarmee ze 2672,02 euro opgehaald hebben voor het werk van Stichting Timotheos in Malawi.

Zestig kinderen fietsten in drie groepen door de polder. Vanuit Nieuw-Lekkerland was een route van 17 kilometer door de Alblasserwaard uitgestippeld. Halverwege de tocht werd nog kort gepauzeerd in Oud-Alblas. Hier was ook ruimte voor een versnapering.

Met het opgehaalde bedrag steunen de kinderen en hun sponsoren het werk van de Stichting Timotheos in Malawi. De stichting hoopt met dit geld een kleuterschool te bekostigen. Daarnaast zal de stichting een deel van het geld besteden aan onderwijs voor ouderen.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

reageer als eerste
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226490&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>