Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles
  • (14)
    Evenement
  • (3)
    Algemeen

Uitvoering rondom Robert Long in De Willem

zaterdag 9 februari 20:15 uur

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Maaike Widdershoven en anderen komen op zaterdag 9 februari om 20.15 uur naar Theater De Willem aan de Van der Palmstraat te Papendrecht met de voorstelling De Dag Dat Ik Robert Long Ontmoette.

Robert Long zou dit theaterseizoen 75 jaar zijn geworden en dat is een mooi moment om zijn liedjes weer te laten horen. Natuurlijk was het nog mooier geweest als Robert zijn liedjes zelf had gezongen, maar dit is een schitterend alternatief: vier geweldige solisten die in staat zijn om zijn liedjes weer op een eerlijke en verrassende manier tot leven te brengen:  Maaike Widdershoven (bekend van onder andere The Sounds Of Music en Aspects Of Love), Wil van der Meer (Dr. Tinus, Kinderen Geen Bezwaar), Julia Herfst (Telkens Weer Het Dorp, Eline Vere) en Roberto de Groot (Jeans, Billy Elliott, Evita).

Alle vier hebben ze Robert ook echt ontmoet op een dag in hun leven en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt.  Daarover vertellen ze in de voorstelling grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen en ze zingen bekende en ook nog onbekende liedjes, prachtig gearrangeerd en uitgevoerd door een combo onder leiding van Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt. Een wonderschoon eerbetoon aan een groot artiest!

Entree bedraagt €28,30 / €26,75. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.


deel deze activiteit