• Alles
 • (70)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (4)
  Muziek
 • (1)
  Theater

Rommel- en boekenmarkt Excelsior

zaterdag 23 september 10:00 uur

10:00, Papendrecht, Verenigingsgebouw Excelsior. Muziekvereniging Excelsior Papendrecht houdt op zaterdag 23 september de jaarlijkse boeken- en rommelmarkt.

Gedurende het afgelopen jaar zijn er veel spullen ingezameld, die op de rommelmarkt te koop worden aangeboden. De spullen worden gesorteerd, zodat kramen ingericht zullen zijn voor onder andere speelgoed, antiek, elektrische apparatuur en kleding. Bezoekers kunnen dus gericht zoeken, of juist naar hartenlust snuffelen tussen de overige spullen op het plein.

Bij het 'Rad van Avontuur' zijn bij elke ronde vele prijzen te winnen en natuurlijk komen veel bezoekers voor de gezelligheid, waar de rommelmarkt sinds eind zeventiger jaren mede om bekend staat want ook op het terras is het met een bakje koffie zeer goed toeven. Excelsior is blij met de sponsoring van dagsponsor Albert Heijn en met de vele mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door het MKB in en rondom Papendrecht. De opbrengst komt ten goede aan de verenigingskas, waaruit onder andere opleidingen, instrumenten en concerten worden bekostigd.

De rommelmarkt zal plaatsvinden op het plein bij het verenigingsgebouw langs de Jacob Catslaan in Papendrecht. De boekenmarkt (ook platen/cd's) is in het verenigingsgebouw. De verkoop is van exact 10.00 uur tot 15.00 uur.